Ultima oră: Sponsor nou la Dinamo


Dinamo e într-o continuă schimbare. Nu doar lotul a suferit modificări, plecând până acum nu mai puțin de 16 jucători, dar Dinamo se pregătește să schimbe și unul dintre sponsorii importanți ai echipei.

Printre numele deja vehiculate în online se numără Superbet și Betano, companie care a fost aproape de Dinamo și în vara anului trecut. Anunțul oficial:

„Sponsor nou la Dinamo!

Dinamo 1948, Win2 și 7777 Gaming au decis, de comun acord, să rezilieze parteneriatul care a funcționat în sezonul 2023-2024.

În acest context, Romeo Bănică, directorul de marketing al Dinamo 1948 a declarat:

“Începem o nouă etapă în proiectul nostru de consolidare a clubului. Le mulțumim celor de la Win2 și 7777 Gaming pentru implicarea din sezonul 2023-2024 și pentru toate concursurile și activitățile organizate cu și pentru suporterul dinamovist.

Suntem în discuții avansate pentru a semna un contract care să facă cinste clubului nostru, dar să și reflecte obiectivele sportive stabilite pentru actualul sezon.

Numele noului sponsor, cu o rezonanță semnificativă pe plan intern și internațional, va fi anunțat în perioada următoare, în cadrul unui eveniment la care vor fi invitați, alături de reprezentanții presei și fanii dinamoviști, cei care au făcut posibilă reconstrucția din temelii a clubului nostru. Vom reveni foarte curând cu detaliile acestui nou parteneriat”.

Citește și:

Românii pe podium în ceea ce privește numărul de suporteri la Euro 2024. Cifre incredibile

Previous Când își lansează Dinamo echipamentul oficial
Next Zeljko Kopic: „Suntem aproape”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *