--> -->

ULTIMA ORĂ Șerdean a intervenit la TV: ”Cum va funcționa societatea?”


-->
Dorin Șerdean a intervenit în direct la Digi Sport Matinal, acolo unde era prezent în studio și actorul Alex Conovaru, membru DDB. Ardeleanul susține că va contesta decizia conform căreia este dat afară.

”Vorbim pe un simulacru de ședință! Cum n-am fost la muncă în decembrie? Am fost personal la bancă de câteva ori, am vorbit cu jucătorii, cu antrenorul! Cum se poate spune n-am fost la muncă?

Consiliul de administrație a fost ilegal. Președintele CA este Pablo Cortacero. Tot ce s-a întâmplat a fost ilegal. Este o decizie actul emis de Pablo Cortacero.

Domnul Eftimescu are o funcție administrativă în club. Fabricăm tot ce n-am făcut.

Eu sunt în continuare directorul executiv. În momentul de față sunt singura persoană din club care are semnătura validă în bancă. Inclusiv vineri s-au făcut plăți către ANAF din banii suporterilor pe care eu le-am autorizat.

Există frustrări ale unor oameni care vor să facă rău clubului. Eftimescu nu este președintele CA-ului, el este administrator în CA. La registrul comerțului scrie că Pablo Cortacero este președintele CA. Cum poate Eftimescu să convoace ședințe ale CA? Oamenii se află într-o eroare crasă care se va lăsa cu niște plângeri la anumite instituții ale statului.

Nu este adevărat că am luat la cunoștință (de actul de demitere). Am semnat că o să predau mașina, ca să mi-o schimbe.

Asta e singura problemă a clubului, că nu vin banii. Eu nu cred nimic, cred când văd. E vorba de o ședință, acel AGA din 21 decembrie. Dacă ajung banii în conturi, se rezolvă problema. Dacă nu ajung, asta e! Ce facem acum? Ne batem pe semnături?

Dacă ipotetic eu plec, cum va funcționa societatea? Singurele persoane care au drept de semnătură în bancă sunt eu și Cortacero, care e în Spania”, a declarat Dorin Șerdean la Digi Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Alergare prin zăpadă, lângă Observator

-->
Previous Alex Conovaru explică cum au procedat Șerdean și Cortacero
Next ÎN SFÂRȘIT Răspunsul DDB după interviul lui Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.