ULTIMA ORĂ S-a ajuns la un acord. Cumpărătorul lui Dinamo nu e șeicul!


Lovitură dură pentru Adrian Thiess. Ionuț Negoiță a ajuns la un acord verbal cu un om de afaceri pentru vânzarea clubului. Conform surselor GSP.ro, intermediarul tranzacției este din Cipru, unde s-au purtat primele discuții, dar omul de afaceri este de altă naționalitate și a mai avut în trecut o echipă de fotbal, scrie gsp.ro.

S-a făcut deja auditul clubului, iar cumpărătorul a fost mulțumit de ce a găsit astfel că urmează să vină la București săptămâna aceasta. Cele două părți vor avea două întâlniri decisive, cea din România și încă una în străinătate. Sunt puse la punct toate detaliile mai puțin procentul acțiunilor pe care afaceristul să le preia. Se discută despre 51%, dar și despre varianta întregului pachet de 93%, cât deține în acest moment Ionuț Negoiță. Afaceristul nu ar vrea să renunțe total la Dinamo, dar pentru prețul corect este dispus și la acest lucru.

Conducătorii ”câinilor” au abandonat varianta șeicului despre care Adrian Thiess a spus că vine la București. Aceștia nu văd cu ochi buni afacerea, considerând că este un joc al lui Nicolae Badea pentru a se răzbuna pe Negoiță, care îl amână cu datoria de 2.000.000 de euro încă din 2013. Este cunoscut faptul că șeful Computerland are relații foarte puternice de business în zona Golfului încă dinainte de 1989. Badea chiar a fost plecat de Paște în Dubai, împreună cu familia.

-->
Previous Ce a zis Lupescu la prima apariție în public după înfrângerea de miercuri
Next Cu cine este comparat Robert Moldoveanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *