ULTIMA ORĂ Rednic: ”E clar” Mesajul pentru Eugen Neagoe


sursa: gsp.ro

Mircea Rednic a dat noi declarații în această seară despre ce se va întâmpla în continuare la Dinamo și în ce condiții ar putea să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

”Eu am spus că mi-e greu să mai lucrez cu Bălănescu. N-au fost probleme cu el, dar ce am văzut în ultimele zile mă pune pe gânduri. Eu când am venit la Dinamo am fost trei în barcă, eu, Bogdan și David. Unul a căzut din barcă, pe mine m-au demis și a mai rămas unul. Din moment ce eu l-am văzut pe Antonio, care e clar că el l-a adus pe Neagoe, ce să mai zic?

Antonio e prieten cu Bogdan Bălănescu și a lucrat cu Neagoe în Cipru. Fac și eu niște legături. Bogdan mi-a zis că Ionuț Negoiță a decis să nu mai continuăm. Ce să mai vorbesc, acordul era deja redactat.

Nu mai am încredere în Bogdan. Revin la Dinamo doar în condițiile mele”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

”Îmi pare rău pentru Eugen. Suntem prieteni. Vă dați seama că mă bucur că suporterii mă apreciază. Dar nu sunt de acord cu violența sau cu injuriile. Însă nu vreau să judec suporterii în niciun fel. Le mulțumesc că mă apreciază, din fericire ei au înțeles ce s-a întâmplat. M-am simțit folosit. Când lucrurile mergeau prost, eu am fost ca un tampon pentru suporteri”. Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Fanii au fost la Mircea Rednic. Ce au discutat

-->
Previous FOTO EXCLUSIV Fanii au fost la Mircea Rednic. Ce au discutat
Next VIDEO PROTESTELE CONTINUĂ La cine au mers fanii acasă în seara asta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *