ULTIMA ORĂ Pablo Cortacero, răspuns final pentru investitorul adus de Țălnar și DDB


Pablo Cortacero a ieșit din nou astăzi în presă și a făcut mai multe declarații despre viitorul clubul din Ștefan cel Mare. Acționarul majoritar al clubului a spus clar și răspicat că nu are de gând să vândă nicio acțiune din cele preluate de la Ionuț Negoiță.

„Aveți o ofertă de a vinde acțiunile de la Dinamo. V-ați decis ce veți face? Cedați pachetul majoritar?”, l-a chestionat ProSport pe afaceristul spaniol.

„Nu vreau să vând acțiunile pe care le am la Dinamo! În principiu, vreau să rămân aici minimum 3 ani, pentru a duce la capăt proiectul. Vom vedea ce va fi, dar acum așa gândesc. Vreau să îndeplinim ce am spus la prezentare, când am preluat clubul.

Vreau să facem lucrurile pe care în aceste patru luni, din cauza unor circumstanțe nefericite, nu am putut să le facem. Vrem să facem un club puternic, să mărim zona sportivă, în special pentru copii și juniori. Vreau ca Dinamo să rămână un club mare și să nu avem datorii, ba dimpotrivă să fie bani în conturi pentru a desfășura activitatea liniștiți”, a afirmat Pablo Cortacero, pentru ProSport.

Citește și:

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid VIDEO

Previous Un nou pericol pentru Dinamo: ”Dacă se încăpățânează sunt pasibili să plătească 600.000 de euro”
Next Adevăratul motiv pentru care a înviat Cortacero. Sute de mii de euro în joc Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *