ULTIMA ORĂ Pablo Cortacero mai pierde un om important


-->
Zilele trec și banii întârzie să apară. Spaniolii asigurau că 1,5 milioane de euro vor sosi în conturile lui Dinamo miercuri, dar aceștia ca de obicei, s-au pierdut pe drum.

Pablo Cortacero a făcut totul în ultima perioadă pentru a-l da afară pe Cosmin Contra pentru a aduce un antrenor spaniol. De fapt, ibericul, care s-a demonstrat că numai om de afaceri nu e, și-a dorit de la început un tehnician din țara sa natală, dar a fost convins de oamenii săi că cea mai bună soluție pentru moment e ”Guriță”.

Cortacero voia să aducă un antrenor pe care el în cunoștea, Jose Luis Oltra, dar acesta are șanse infime să ajungă la Dinamo. Jurnalistul David Esteve de la AS anunță că tehnicianul iberic este foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu CD Castellon, locul 19 din Segunda Division.

Jose Luis Oltra are 51 de ani și este un antrenor experimentat. A trecut pe la echipe ca Levante, Tenerife, Almeria, La Coruna, Mallorca, Recreativo, Cordoba, Granada sau Racing Santander. Oltra are 100 de meciuri în La Liga și 329 de meciuri ca antrenor în Segunda Division.

Citește și:

Mulțescu, dezvăluiri incredibile. Răspuns pentru spanioli dacă-i propun să antreneze echipa

Previous Dănuț Lupu, despre zilele în ATI și Dinamo
Next ULTIMA ORĂ Cosmin Contra îi anunță acum decizia sa pe jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *