ULTIMA ORĂ O noua plecare de la Dinamo


Continuă plecările de la Dinamo. De această dată nu este vorba de vreun jucător, dar este vorba despre un om important din staff.

Din informațiile Digi Sport, George Neagu, preparatorul fizic din ”Ștefan cel Mare” și omul care ”i-a ținut în picioare” pe ”câini” în sezonul precedent, și-a încheiat contractul.  În aceeași situație este și Mario Nicolae, care a ocupat până miercuri funcția de manager sportiv.

Este a doua oară când Neagu părăsește clubul din ”Ștefan cel Mare” în ultimul an. El a mai plecat în luna noiembrie, după ce a fost neplătit timp de cinci luni și a ales să semneze cu Astra Giurgiu. După câteva luni s-a întors și i-a pregătit fizic pe jucători pentru salvarea de la retrogradare.

George Neagu (36 de ani) fost fotbalist şi a jucat pentru CS Mioveni, Curtea de Argeș, Pandurii, UTA Arad, ACS Poli Timișoara și Gaz Metan, iar apoi a ales meseria de preparator fizic.

A studiat în Spania, unde l-a avut ca mentor pe Oscar Ortega, preparatorul fizic al lui Diego Simeone la Atletico Madrid.

Citește și:

Veste teribilă pentru fotbaliștii dinamoviști: ”Zero lei. Bătaie de joc”

-->
Previous Șerdean: "Vreau să salvez Dinamo"
Next Bejan și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *