ULTIMA ORĂ O legendă se poate întoarce: ”Sunt dispus să-mi asum orice risc”


Se pare că mutările surprinzătoare nu mai contenesc la Dinamo. După ce ieri Mircea Rednic a fost dat afară și a fost adus Eugen Neagoe, un om foarte important în istoria clubului se poate întoarce pe un post care nu este deocamdată cunoscut. Este vorba despre Cornel Dinu, care are o relație extraordinară cu ”Geană”, noul antrenor.

”Eu sunt dispus să-mi asum orice risc pentru binele lui Dinamo, indiferent de situația mea medicală! Spre deosebire de cei ce au ajuns milionari formați de Dinamo. Repet: eu sunt foarte legat de proiectul suporterilor adevărați. În care ar trebui să creadă și cei ce au proprietatea lui Dinamo, acum și înainte, chiar dacă n-au scris pagini de istorie pentru acest club. E singura șansă și pentru ei, și pentru fotbalul românesc, alături de suporteri.

Oamenii adevărați sunt alături și la bine, și la rău, se cunosc mai ales în momentele grele. Iar la Dinamo e o situație de excepție și e o greșeală să crezi că un singur om poate deține bastonul sau bagheta magică”, a declarat Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Citește și:

Lovitură de imagine. Cine e primul jucător pe care-l vrea Neagoe la Dinamo

-->
Previous Lista lui Neagoe. Ce jucători pot ajunge gratis la Dinamo
Next Lovitură de imagine. Cine e primul jucător pe care-l vrea Neagoe la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *