ULTIMA ORĂ Nistor și de ce depinde soarta căpitanului din această iarnă


La Dinamo liniștea se poate așterne dacă jucătorii se mobilizează în ultimele două meciuri. Ionuț Negoiță este conștient de ce ar însemna un nou sezon în play-out pentru Dinamo atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al relației cu suporterii.

De o eventuală calificare în play-off depind foarte multe lucruri la echipă. Iar unul dintre ele este rămânerea căpitanului Dan Nistor. Practic, dacă Dinamo reușește să câștige cele două partide rămase în 2019, cu Sepsi vineri, de la 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare, și cu Botoșani în deplasare săptămâna viitoare, căpitanul nu va pleca pentru că conducătorii sunt conștienți de importanța lui Nistor în meciurile rămase de jucat în februarie. Unde te vei duela cu Astra, FCSB, Voluntari și Gaz Metan Mediaș.

În schimb, dacă se vor pierde șansele la play-off, cu siguranță Dan Nistor va fi lăsat să plece în străinătate. De altfel, nici liderul ”câinilor” n-ar mai suporta un nou sezon în play-out și de aceea a și amenințat că dacă nu se plătesc salariile este posibil să plece. El era conștient că dacă fotbaliștii nu vor fi cu banii la zi nici randamentul lor în luna decembrie nu va fi același.

”Dacă va fi o ofertă din afară, avantajoasă și pentru noi, și pentru Nistor, nu se opune nimeni. Asta e viața, mai trebuie să și vindem”, a declarat Florin Prunea luni despre situația lui Nistor.

Citește și:

-->
Previous Mircea Lucescu se întoarce în fotbal: ”Va fi oficial de pe 13 ianuarie”
Next Noi probleme pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *