ULTIMA ORĂ Negoiță, veste pentru fotbaliști înainte de Înviere: ”Despre asta vorbim”


Ionuț Negoiță nu va fi iepurașul de Paște în acest an. Dacă fotbaliștii n-au agonisit bani, atunci vor sărbători Învierea cu buzunarele goale! Ăsta este anunțul patronului lui Dinamo înainte de Înviere. Echipa mai are nevoie de 180.000 de euro pentru obținerea licenței.

”Ce salarii restante să plătesc acum? Dacă nu vine nimeni la modul serios, s-a dus totul. Prioritatea e licența… Restul? Vine după! Dacă mai vine. E o chestiune de zile în care se va decide dacă Dinamo mai trăiește sau nu. Negoiță nu se mai răzgândește. Dacă am lungit-o, am zis că vine cineva Dar am realizat că au fost doar gargaragii.

Niciun interes din partea gloriilor cu bani. Le-am zis tuturor să vină să vadă soluțiile din contabilitate. Fiecare își vede de viața lui. OK. Înseamnă că eu sunt fraierul din poveste.

Din păcate, realitatea e tristă. Sunt dezamăgit. Marii comentatori ai fenomenului, criticii, sunt ascunși. Logic. Există starea de urgență, oamenii nu au voie să se întâlnească, dar putem comunica pe mail. Sunt deschis, ce să fac mai mult?

Citește și:

VIDEO Acces restricționat la Piața Obor. Comunicatul Jandarmeriei

Previous Răzvan Burleanu oferă cea mai bună veste
Next Condiția ca să fie evitat falimentul. Negoiță: ”Altfel, la revedere”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *