ULTIMA ORĂ Negoiță s-a hotărât în ce privește vânzarea clubului. Declarații oficiale


Ionuț Negoiță s-a hotărât în ceea ce privește vânzarea clubului către Fondul de Investiții Spaniol condus de Herminio Menendez. Patronul de la Rin spune că va semna contractul doar dacă suporterii din DDB vor fi de acord și dacă Ioan Andone îi va garanta cu bunuri că spaniolii chiar sunt serioși.

„Există o colaborare mai bună și intensă cu suporterii. Ei au pus bani în ultima vreme pentru a se lua licență și au cumpărat și 10% din acțiuni. Ei și eu avem intenția ca Dinamo să rămână pe linia de plutire. Ce va fi e greu de anticipat. Eu îmi doresc tot mai mult ca ei să preia frâiele. Le-am zis «Eu vă cedez Dinamo și voi negociați cu cine vreți».

În ultima vreme au fost negocieri forțate din parte părții spaniole conduse de Menendez. Chipurile au fost negocieri. Ajunsesem la un acord. Noi le-am trimis ceva, ei ne-au dat înapoi altceva. Joi le-am zis fanilor ce mi-au trimis spaniolii. Dacă suporterii sunt de acord cu propunerea lor și acceptă condițiile, eu le dau Dinamo.

Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții. Nu am nicio garanție, doar pretenții și intoxicări”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.RO.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cheile Râșnoavei, locul ideal pentru o ieșire în natură

Previous ULTIMA ORĂ Spaniolii chiar vor Dinamo: "Toate condițiile"
Next Spaniolii trebuie să se decidă astăzi: ”Așteptăm”

1 Comment

  1. Avatar
    Alex
    mai 17, 2020
    Răspunde

    Domnule Negoita de ce nu ai garantat si tu cu bunurile personale atunci cand ai cumparat Dinamo? Il pui pe ANdone sa garanteze pentru altcineva? Crezi ca este corect? Semneaza actele si lasa clauzele de tip camatarie pentru alta data. Doamne ajuta!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *