ULTIMA ORĂ Negoiță s-a hotărât în ce privește vânzarea clubului. Declarații oficiale


Ionuț Negoiță s-a hotărât în ceea ce privește vânzarea clubului către Fondul de Investiții Spaniol condus de Herminio Menendez. Patronul de la Rin spune că va semna contractul doar dacă suporterii din DDB vor fi de acord și dacă Ioan Andone îi va garanta cu bunuri că spaniolii chiar sunt serioși.

„Există o colaborare mai bună și intensă cu suporterii. Ei au pus bani în ultima vreme pentru a se lua licență și au cumpărat și 10% din acțiuni. Ei și eu avem intenția ca Dinamo să rămână pe linia de plutire. Ce va fi e greu de anticipat. Eu îmi doresc tot mai mult ca ei să preia frâiele. Le-am zis «Eu vă cedez Dinamo și voi negociați cu cine vreți».

În ultima vreme au fost negocieri forțate din parte părții spaniole conduse de Menendez. Chipurile au fost negocieri. Ajunsesem la un acord. Noi le-am trimis ceva, ei ne-au dat înapoi altceva. Joi le-am zis fanilor ce mi-au trimis spaniolii. Dacă suporterii sunt de acord cu propunerea lor și acceptă condițiile, eu le dau Dinamo.

Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții. Nu am nicio garanție, doar pretenții și intoxicări”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.RO.

Apoi a continuat:

„Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi».

De-a lungul timpului am vorbit cu diverși oameni de afaceri interesați să preia Dinamo. Vedeam niște chipuri pe FaceTime, știam cu cine vorbesc. Acum nu am văzut nicio figură, niciun extras de cont.

Le-am zis spaniolilor, când era problema legată de licență: «Oameni buni, puneți 50.000 de euro». Dacă veți cumpăra Dinamo va fi ca și cum vă împrumutați pe voi. Dacă nu, facem un act prin care să luați banii înapoi când clubul primește drepturile TV. Ne-au refuzat. În rest, sunt vocali și spun că bagă 10 milioane de euro în 30 de zile. Dar suporterii vor decide acum. În conducerea DDB există un avocat foarte bun, de la o casă de avocatură din primele trei în România.

Mi se pare haios ce au spus spaniolii, că bagă 10 milioane de euro în 30 de zile. Păi, dacă ești persoană fizică, nu mai mănânci în alea 30 de zile? În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?”, a adăugat Negoiță.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cheile Râșnoavei, locul ideal pentru o ieșire în natură

-->
Previous ULTIMA ORĂ Spaniolii chiar vor Dinamo: "Toate condițiile"
Next Spaniolii trebuie să se decidă astăzi: ”Așteptăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *