ULTIMA ORĂ Negoiță nu l-a convins pe Florică. Ce-i cere omul de afaceri


Vânzarea clubului Dinamo se pare că nu este chiar atât de aproape așa cum se pronostica. Ionuț Negoiță și Claudiu Florică s-au întâlnit ieri să discute, dar omul de afaceri implicat în dosarul Microsoft nu a plecat convins după această rundă de negocieri că tranzacția este una sigură și bună pentru el, scrie Gazeta Sporturilor. Iar Florică a spus că nu cumpără clubul la 1 octombrie dacă aceste probleme nu vor fi rezolvate.

Ce probleme i-a ridicat actualului patron al lui Dinamo

PALMARESUL – Claudiu Florică se teme că în cazul în care ASC FC Dinamo intră în faliment, asociația deținută de Badea fiind în insolvență cu datorii imense la stat, atunci stema, culorile și palmaresul, care sunt deținute de această asociație și împrumutate către FC DINAMO 1948 pe perioadă nedeterminată, ar fi scoase la licitație. Ceea ce ar înseamna că va trebui să investească din nou bani să le recupereze, sau în cel mai rău caz, să ajungă stema, palmaresul și culorile la altă persoană. De acest aspect s-a temut și Mircea Rednic când i-a fost propus clubul.

DATORII ASCUNSE – Fondul de Investiții din Anglia care-l susține pe Florică se teme că după achiziționarea clubului ar putea apărea noi datorii ascunse așa că vor să se asigure că știu exact ce cumpără în momentul preluării afacerii

CEA MAI MARE PROBLEMĂ – Claudiu Florică i-a cerut lui Negoiță să investească din postura de acționar minoritar. Adică dacă Florică bagă 1 milion de euro, să bage și Negoiță 400.000 de euro. Negoiță însă a refuzat ferm și l-a anunțat că nu are de gând să mai bage niciun ban din momentul tranzacționării afacerii.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu Mattia Montini

-->
Previous ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu Mattia Montini
Next Claudiu Florică: ”Asta pot să vă spun despre discuții”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *