ULTIMA ORĂ Negoiță nu a plătit el salariile: ”Noi suntem pregătiți”


Dinamoviștii și-au primit săptămâna aceasta salariile pe ianuarie ca să nu poată să-și depună memorii pentru că se depășeau 3 luni de când încasaseră niciun ban.

Robert Thomas, reprezentant al Peluzei Cătălin Hîldan și al programului DDB, a explicat cum s-au făcut rost de bani și explică că Negoiță n-a dat niciun ban de la el.

”Ionuț Negoiță nu a plătit de la el salariile. Sunt alți bani, de care aveam și noi cunoștință, un rest venit de la FRF. Au mai fost bani rămași de la licență, în felul ăsta s-au plătit salariile pentru ianuarie. Noi în continuare avem bani strânși pentru a plăti și alte salarii mai departe.

Noi ne dorim foarte mult să vedem pe cineva care vorbește cu noi în limba spaniolă, singurul până acum a fost Juan Andonio (n.r. Ioan Andone), dar încă sperăm. Li s-a cerut să prezinte o garanție de 3 milioane de euro la semnarea eventualei cumpărări a clubului. Noi suntem gata să îi susținem, dacă oamenii ăstia au această sumă atunci înseamnă că sunt investitori care pot face ceva la Dinamo”, a explicat Robert Thomas, reprezentant al DDB, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

DEZVĂLUIRE Dinamo nu se poate vinde: ”Fac imposibilă orice tranzacție”

Previous Motive reale de îngrijorare la Dinamo. Mutarea lui Negoiță
Next DEZVĂLUIRE Dinamo nu se poate vinde: ”Fac imposibilă orice tranzacție”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *