ULTIMA ORĂ Negoiță negociază predarea unui nou pachet de acțiuni ale clubului


Ionuț Negoiță este aproape de a mai ceda un nou pachet de acțiuni, fiind disperat să facă rost de bani pentru licența clubului. Grav este faptul că acționarii clubului, fie ei și minoritari, nu s-au înțeles până acum și pot interveni disensiuni și mai mari în lupta pentru putere la Dinamo. Sau există varianta ideală să se împace și ca lucrurile să meargă foarte bine pe viitor.

Peluza Cătălin Hîldan a virat 100.000 de euro în conturile clubului, primind în schimb 10% din acțiunile deținute de afaceristul de la RIN. Acum, și cealaltă asociație de suporteri, ”ADPD” este la un pas să devină parte din club. Conform surselor ProSport, formațiunea condusă de actorul Răzvan Oprea și legenda ”câinilor”, Cornel Dinu, poartă discuții pentru a prelua un pachet de 5% din acțiuni.

În schimbul acțiunilor, ”ADPD” ar urma să vireze 50.000 de euro în conturile clubului, adică suma strânsă până acum din cotizații și donații. Cei de la ”ADPD” au fost într-un conflict cu PCH, cele două tabere încercând să își impună propriul proiect de tip socios.

Cum arată acum acționariatul lui Dinamo

Ionuț Negoiță – 82%
PCH – 10,97%
Nicolae Badea – 7%
Cornel Dinu – 0,03%

Citește și:

Secretul revenirii dinamoviștilor: ”Am simțit”

-->
Previous Secretul revenirii dinamoviștilor: ”Am simțit”
Next VESTE mare înaintea derby-ului cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *