ULTIMA ORĂ Negoiță îi răspunde lui Rednic după declarațiile făcute pentru doardinamo.ro


Ionuț Negoiță i-a răspuns în această seară lui Mircea Rednic după declarațiile antrenorului făcute în exclusivitatea pentru doardinamo.ro.

”În calitatea dânsului de cumpărător interesat, domnul Rednic ar trebui să știe că odată cu aciziționarea unui număr minim de 51% din acțiunile clubului, conform statutului societății pe acțiuni, întreaga responsabilitatea a deciziilor revine acționatului majoritar. Deci, conform ofertei transmise domnului Rednic, nu poate fi vorba despre vreo amestecare ulterioară a mea în procesul decizional al societății.

Dacă îl deranjează acest lucru (n.r. ca el să ia dividente la finalul anului) îmi exprim public întreaga disponibilitate de a-i vinde întreg pachetul de acțiuni de la Dinamo, astfel încât această temă iluzorie să nu mai existe.

Consider în continuare că cel mai potrivit om, atât pentru suflarea dinamovistă, dar și prin prisma pregătirii profesionale, pentru a cumpăra Dinamo, este Mircea Rednic. Acesta este și motivul pentru care a fost primul căruia i-am făcut această ofertă și îmi mențin oferta în continuare. Mai mult, vă trimit dumneavoastră, ziariștilor, documentul prin care puteți vedea că nu există niciun termen de expirare a ofertei propuse.

În ciuda prețului considerat de foarte multă lume ca fiind unul derizoriu, domnul Mircea Rednic consideră că suma propusă de mine este mare. Îmi exprim disponibilitatea de a discuta pe marginea acestui preț înaintat de către mine și aștept o contra-ofertă. În plus, pentru binele lui Dinamo, pot organiza oricând o întâlnire între mine și domnul Rednic, întâlnire la care sunt bineveniți și suporterii. Totul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei tranzacții și pentru binele lui Dinamo”, a declarat Ionuț Negoiță pentru gsp.ro.

Citește și:

Negoiță pune presiune pe Rednic. Ce i-a transmis antrenorului

-->
Previous Veste BUNĂ legată de stadion. ”Și-a dat acordul”
Next Negoiță pune presiune pe Rednic. Ce i-a transmis antrenorului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *