ULTIMA ORĂ Negoiță a vândut Dinamo


În plină criză COVID-19, Ionuț Negoiță a reușit ceea ce spune că și-a propus din 2017. Patronul lui Dinamo e fericit. În sfârșit, după îndelungi negocieri cu diferiți oameni interesați în ultimii ani să cumpere singurul club brand adevărat care a rămas în Liga 1 a reușit să vândă echipa din Ștefan cel Mare.

Șeicul Tahnoon Nimer a cumpărat clubul și tranzația s-a făcut în schimbul 1 RON pentru că în acest moment nimeni nu are bani de achiziții. Să vedem însă dacă vor fi bani de investiții. Claudiu Florică a fost cel care a intermediat mutarea. Florică tocmai a fost pus în Consiliul de Administrație al clubului englez din a doua ligă engleză, Charlton.

Astfel, să sperăm că de acum soarta lui Dinamo va fi mai bună pentru că este un club care s-a obișnuit să trăiască la limita subzistenței. Pentru că tot Ionuț Negoiță rămâne acționar majoritar. Este doar 1 aprilie!

Și să sperăm că suporterii vor avea curaj să cotizeze în continuare în programul DDB, pentru că nu vor veni salvatori nici din România și nici din străinătate. N-au venit când nu era criză, cu atât mai mult acum. Singura salvare sunt fanii, care țin de atâta timp prin dragostea lor acest club în viață.

Citește și:

FABULOS Răzvan Gavriloaia, Freddy Mercury în izolare VIDEO EXCLUSIV

Previous Bogdan Bălănescu iese la atac: ”Îl aștept” Explică de ce nu și-a suspendat contractul
Next FABULOS Răzvan Gavriloaia, Freddy Mercury în izolare VIDEO EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *