ULTIMA ORĂ Negoiță a uitat de zgârcenie. Gest fără precedent


Ionuț Negoiță, patron recunoscut pentru faptul că nu a investit bani în fotbal și este considerat de suporterii dinamoviști zgârcit, a făcut astăzi un gest fără precedent în plină epidemie de coronavirus.

Acționarul majoritar al lui Dinamo a decis să pună la dispoziție hotelul Rin Central de la Hala Traian, care are 107 camere disponibile, pentru medicii și asistentele care tratează bolnavi de coronavirus. Gabriela Firea specifică că nu va încasa niciun ban pentru acest gest!

”Mulțumesc celor care au înțeles cât de importantă este solidaritatea față de semeni și care ne-au ajutat și au oferit spații de cazare eroilor din spitalele din București!

Mulțumesc grupului Rin Hotels, domnului Ionuț Negoiță, care a răspuns apelului nostru și a pus la dispoziția Primăriei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele unde sunt internați bolnavi de coronavirus și care, atunci când ies din tură, nu se pot întoarce la familii, acasă.
Astfel, începând de luni, 30 martie, această unitate hotelieră va fi pusă la dispoziția medicilor și asistentelor din Capitală, fără plată, care vor putea merge aici pentru masă, odihnă și pentru a rămâne peste noapte.

Astfel, incepand de luni, 30 martie, aceasta unitate hoteliera va fi pusa la dispozitia medicilor si asistentelor din Capitala, fara plata, care vor putea merge aici pentru masa, odihna si pentru a rămâne peste noapte.
Transportul acestora este, de asemenea, asigurat.
Astfel de gesturi ne determină să credem că vom depăși, împreună, această criză din sănătate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem”, a scris Gabriela Firea pe facebook.

Citește și:

Horia Colibășanu, aventură în Munții Himalaya în plină pandemie. Ce-au făcut autoritățile din Nepal

-->
Previous Trofeul Cupei României la Dinamo. Pe ce se bazează ”câinii”
Next EXCLUSIV Informarea primită astăzi de către conducători după ce s-a decis la UEFA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *