ULTIMA ORĂ Negocieri pentru un fost căpitan al lui Dinamo. Bonetti, implicat


Dinamo și-a făcut suporterii în sfârșit fericiți. Pe un teren greu, pe ninsoare, băieții au arătat caracter și au jucat atât pentru fani, cât și pentru viitorul lor. Cei din Program DDB pregătesc un transfer de ultimă oră, anunță Prosport.

Steliano Filip, fundaș stânga, are șanse destul de mari să revină la Dinamo! Fanii, prin reprezentanții Programului DDB și Dario Bonetti, adus chiar de suporteri înapoi în „Ștefan cel Mare”, îl vor pe fundașul stânga al celor de la Larissa și i-au cerut acestuia să se întoarcă la Dinamo.

Conform surselor ProSport, Steliano Filip nu a refuzat oferta lui Dinamo, dar fotbalistul are discuții cu alte două echipe din Grecia și ar dori să continue în această țară, după experiența de la Larissa.

Internaționalul român în vârstă de 26 de ani s-a afirmat la Dinamo București, formație pentru care a evoluat timp de șase ani, în perioada 2012-2018. În această perioadă, Filip a ajuns și la naționala României, fiind unul dintre jucătorii pe care germanul Daum i-a apreciat în mod special. Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Viitorul la 20 ianuarie 2020, apoi a luat drumul Greciei, unde a semnat cu AE Larisa.

Steliano Filip ar accepta să revină la Dinamo chiar și în această situație foarte grea, însă fundașul este tentat să se întoarcă în Liga 1 doar dacă nu-și va găsi o altă echipă în Grecia.

Citește și:

Sorescu: ”Nu voi face asta”

Previous Sorescu: ”Nu voi face asta”
Next Pablo Cortacero, ofertă concretă de cedare a acțiunilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *