ULTIMA ORĂ Mircea Rednic, aproape de Dinamo: ”Am vorbit cu el”


Mircea Rednic este în acest moment în București și se pregătește de o întoarcere în Ștefan cel Mare. El este prima variantă dacă suporterii acționari reușesc să preia clubul și fostul antrenor așteaptă să vadă ce se întâmplă zilele acestea în negocierile cu spaniolii. Dezvăluirea s-a făcut la Prosport Live.

”Vorbesc constant cu el. A venit acasă, e la București. Au început să tremure oamenii pentru că în momentul în care au văzut că a rămas fără contract au intrat în trepidații. Oamenii din conducerea clubului Dinamo. Dacă vine Mircea, nu cred că mai rămâne nimeni din vechea gardă. Bălănescu, Trandafir, Iorga, pleacă sigur. Dănciulescu rămâne. Am vorbit mult mai multe.

EU îl simt că își dorește să revină. Și eu cred că în momentul în care Rednic ar veni la Dinamo lucrurile ar începe să decurgă normal. Pentru că Mircea Rednic nu e numai un antrenor, este un om implicat 100%, este un manager, s-ar simplifica și lucrurile, nu ar mai vorbi 100 de persoane și fiecare să facă ce vrea, mai ales de când a spus Negoiță că nu se mai ocupă de situația clubului. Dar văd că tot Negoiță e, eu credeam că chiar nu mai e la club, dacă știam că mai e la club, mă duceam și eu măcar să-l salut și să-i mulțumesc pentru toți acești ani”, a declarat Gabi Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo, căruia tocmai i-a expirat contractul.

Citește și:

Previous Un nou câine la Săftica: ”E din Occident”
Next Un om care tocmai a plecat din club explică situația: ”S-a terminat totul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *