ULTIMA ORĂ Mircea Lucescu CONFIRMĂ. Ce spune despre preluarea lui Dinamo


Zilele trecute a apărut varianta ca Mircea Lucescu să preia Dinamo alături de suporterii clubului și se pare că deși părea o variantă puțin credibilă, ea este ADEVĂRATĂ. Mircea Lucescu tocmai a confirmat că este dispus și se interesează în ce condiții ar putea prelua clubul alături de suporteri.

Am discutat cu Cornel, mi-a zis în mare parte despre ce este vorba, dar nu pot să intru acum în detalii. A rămas să vorbim mai multe când vin în ţară, pentru că e normal să mă intereseze care este soarta lui Dinamo. Eu sunt curios să ştiu ce intră în cele 5 milioane de euro. Intră palmaresul clubului? Intră lotul de jucători? Intră terenul central, terenul de antrenament? Eu nu cunosc amănuntele acestea, care sunt foarte importante. Văd că Badea şi Negoiţă nu ajung la o înţelegere privind construcţia noului stadion şi e mare păcat pentru toţi dinamoviştii. De fapt pentru tot sportul românesc”, a spus Mircea Lucescu în exclusivitate pentru fanatik.ro.

”De fapt acest lucru mă supără cel mai tare: că nu se construieşte noul stadion! Este o oportunitate extraordinară ca un brand ca Dinamo să aibă un stadion de nivel internaţional. La asemenea brand e nevoie de un stadion pe măsură. Cine e suporter al lui Dinamo trebuie să facă tot ce depinde de el pentru a se ridica stadionul acum. Vă spun eu că statul nu va mai construi niciodată stadion la Dinamo dacă se ratează această oportunitate numită Euro 2020. Oameni buni, rezolvaţi problema, e nevoie de stadion!” Mircea Lucescu, selecționer Turcia

Citește și:

Ce spun oficialii lui Dinamo despre întoarcerea lui Cristi Borcea

-->
Previous Nemec, om de cuvânt. Vezi ce a făcut slovacul
Next ULTIMA ORĂ Un fotbalist cu 6 goluri în 83 de meciuri pentru Dinamo VREA să se implice în proiectul suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *