ULTIMA ORĂ Mesajul lui Dario înaintea meciului cu Voluntari


Au mai rămas doar patru ore până la startul meciului dintre Dinamo și FC Voluntari. Fanii au luat cu asalt casele de la stadionul Dinamo și promit o atmosferă extraordinară. Nu mai puțin de 7.000 de câini vor fi alături de copiii lui Dinamo și îi vor purta pe aceștia către o victorie în care putini oameni cred.

Dario Bonetti a oferit o scurtă declarație celor din PCH înaintea acestei partide. Un video de încurajare, atât pentru suporteri, cât și pentru jucători, în care ne promite că echipa va juca cu inima in această seară

„Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București și cozile care sunt la bilete. E ceva foarte emoționant pentru mine, să văd atâta pasiune. Sunt aici pentru a încerca să dau o mână de ajutor. Personal, vreau să vă mulțumesc și să vă rog să fiți alături de acești tineri, care acum sunt fără pregătire, dar sunt jucători buni. Sunt toți foarte tineri, dar pot fi baza pentru un viitor mai bun al echipei. Sunt cu voi cu toată inima. Sperăm ca în seara aceasta să vă facem o bucurie. Chiar dacă va fi greu, vom lupta cu toată inima. Vă îmbrățișez pe toți, Dario!”

Citește și:

ESTE TIMPUL VOSTRU!

-->
Previous ESTE TIMPUL VOSTRU!
Next ECHIPA DE START + câți fani vor participa la meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *