ULTIMA ORĂ Marți, întâlnire importantă pentru Negoiță


Dinamo este în continuare de vânzare. Ionuț Negoiță nu a renunțat la planul lui, chiar dacă echipa merge excelent în campionat și în Cupă. Vrea pe cineva care să investească la Dinamo și să-i predea pachetul majoritar cu 1 leu.

Mâine are loc o întâlnire importantă. Viorel Cataramă se va duce din nou la Rin pentru a vorbi cu patronul lui Dinamo despre preluarea pachetului majoritar. Negoiță l-a asigurat pe acesta că clubul poate fi listat la bursă, dar mai rămâne detalii de pus la punct.

”Eu tot ce pot să spun este că l-am văzut foarte interesat pe domnul Viorel Cataramă să preia pachetul majoritar de acțiuni, dar sunt rezervat până nu văd că lucrurile se concretizează. Clubul se poate lista la bursă fără probleme. Din discuțiile pe care le-am avut cu dânsul vrea să facă acest pas cât mai repede”, a declarat Ionuț Negoiță săptămâna trecută pentru doardinamo.ro.

Rămâne însă de văzut dacă Viorel Cataramă chiar va prelua clubul sau se folosește de imaginea lui Dinamo pentru a i se face publicitate gratuită în plină campanie electorală.

Mai există și o a doua variantă, programul DDB, pe care noi îl susținem. La un calcul simplu, dacă 100.000 de dinamoviști vor cotiza 48 de euro de an se va asigura un buget suplimentar de 4,8 milioane de euro.

Citește și:

Un conducător de la Dinamo surprinde: ”Vreau Craiova campioană”

-->
Previous Un conducător de la Dinamo surprinde: ”Vreau Craiova campioană”
Next ULTIMA ORĂ Viorel Cataramă: ”Nu vor fi probleme”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *