ULTIMA ORĂ Ionuț Negoiță a stabilit cine va fi șef


Florin Prunea și Ionel Dănciulescu nu vor veni cu echipa în cantonamentul de la Benahavis, așa că echipa din Ștefan cel Mare nu va avea un conducător pe tărâm spaniol.

Cei doi sunt împinși să-și rezilieze înțelegerile cu Dinamo scadente în vară pentru că Negoiță a fost foarte deranjat de declarațiile pe care le-a dat Prunea de-a lungul timpului și faptul că nu a fost în stare să managerieze relația cu suporterii dinamoviști la început, atunci când patronul de la Rin avea nevoie.

Astfel, Negoiță a luat decizia ca cei doi să nu meargă în Spania cu echipa. Cel puțin nu sunt pe lista pentru cantonament, iar dacă ei vor vrea să meargă, cel mai probabil vor trebui să plătească din propriul buzunar avionul, cazarea, mâncarea și mașina închiriată acolo.

Ionuț Negoiță a luat decizia și cine va fi șef la Marbella. Cunoscut ca un tip destul de dur și cu reguli clare, Dusan Uhrin va avea grijă ca nimeni să nu calce strâmb în cantonament și va stabili un program clar în Spania pe care toată lumea va trebui să-l respecte!

Citește și:

Un fost dinamovist va antrena naționala Under-21

-->
Previous O veste bună pentru dinamoviști
Next ULTIMA ORĂ ”Câini” bucuroși. Au primit cea mai bună veste a săptămânii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *