ULTIMA ORĂ Ionuț Negoiță a dat ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo


Ionuț Negoiță a fost contactat de doardinamo.ro pentru a încerca să aflăm ce se întâmplă cu vânzarea lui Dinamo și dacă au mai apărut potențiali cumpărători pentru pachetul majoritar de acțiuni care este vândut pe suma simbolică de 1 leu. Ionuț Negoiță nu crede că Viorel Cataramă este cu adevărat interesat de acest club, ci a vrut doar să crească numărul potențialilor alegători în campania electorală.

”Așa pare, că a fost doar pentru campania electorală interesul lui Viorel Cataramă pentru Dinamo. Dar eu încă mai aștept oameni interesați să cumpere acest club. Trebuie să se găsească soluții pentru continuitate și nu doar vorbe și doar să ne băgăm în seamă”, a declarat Ionuț Negoiță pentru doardinamo.ro.

În acest moment situația de la Dinamo nu este una deloc simplă. Echipa s-a îndepărtat iar de locurile de play-off, la 5 puncte de Gaz Metan Mediaș, iar fotbaliștii și staff-ul vor face pe 15 noiembrie 2 luni de când sunt neplătiți. Conducătorii însă le-au promis că se va rezolva această problemă în cel mai scurt timp, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Citește și:

Viorel Cataramă: ”Interesul meu e real. De asta depinde totul”

Previous Viorel Cataramă: ”Interesul meu e real. De asta depinde totul”
Next Cornel Dinu, la Steaua. Cum a fost posibil

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *