ULTIMA ORĂ Fabbrini a plecat la Roma la doctorul lui Totti. Când poate reveni pe teren


Veste proastă pentru fanii dinamoviști. Diego Fabbrini, poate cel mai dorit fotbalist din ultimii ani de la Dinamo, a plecat la Roma, la Clinica Vila Stuart, pentru a fi examinat de un medic renumit în lumea fotbalului, Pier Paolo Mariani, doctorul care a operat fotbaliști celebri precum Totti. În urmă cu trei ani și un jucător de la FCSB s-a operat la profesorul Mariani. Este vorba despre Florin Tănase.

Rămâne de văzut dacă fotbalistul va avea sau nu nevoie de operație , fiind șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Asta ar însemna că Fabbrini n-ar avea nicio șansă să revină pe teren mai devreme de luna ianuarie, când fotbaliștii se vor întoarce din vacanță pentru a pleca în cantonamentul de iarnă. Până atunci mai sunt două luni la dispoziție și rămâne de văzut dacă fotbalistul se va recupera sau nu după accidentarea suferită în meciul cu Astra.

Ghinioanele accidentărilor se țin lanț de dinamoviști. Fabbrini își revenise acum două săptămâni, se antrena normal și se estima că va fi 100% pregătit fizic la meciul cu CFR Cluj. Doar că durerile au revenit la mijlocul săptămânii trecute și a fost nevoie de repaus total. Apoi Diego a luat decizia de a pleca la Roma la renumitul medic italian.

”Nu știu exact cât de gravă e accidentarea lui Diego Fabbrini. Ce cred este că revine la iarnă”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Cornel Dinu, la Steaua. Cum a fost posibil

Previous Cornel Dinu, la Steaua. Cum a fost posibil
Next Primăria Capitalei reacționează după gafa despre Cornel Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *