ULTIMA ORĂ Dusan Uhrin primește și vești bune


Dusan Uhrin primește totuși și vești bune după ce Deian Sorescu s-a accidentat la gambă și va rata meciul cu Universitatea Craiova. După ce Diego Fabbrini a început să se antreneze normal săptămâna aceasta, Mattia Montini se simte foarte bine din punct de vedere fizic și a făcut deplasarea la Severin.

După ce acum două luni avea mari probleme în atac, acum o să-i fie greu să aleagă primul 11. De ce? Slavko Perovic este în mare formă, a înscris 3 goluri în patru meciuri și este vârful pe care antrenorul ceh l-a cerut conducătorilor pentru sistemul în care joacă.

Rămâne de văzut însă cum va juca Mattia Montini mai departe, pentru că e greu de crezut că va pierde locul de titular. Este posibil să îl folosească ca aripă stânga, pe același post pe care a jucat și cu Mircea Rednic o mare parte din sezonul trecut. Mai există și varianta de a juca în spatele lui Slavko Perovic și vom vedea mâine ce va decide Dusan Uhrin. Există și posibilitatea ca la Severin să fie doar pe banca de rezerve și să intre în a doua repriză.

Citește și:

Un fost dinamovist, favorit să preia Rapidul

Previous Un fost dinamovist, favorit să preia Rapidul
Next După Sorescu, alt jucător important s-a accidentat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *