ULTIMA ORĂ Dragomir dă cărțile pe față: „Asta vrea să facă Negoiță”


Dumitru Dragomir a explicat astăzi ce are de gând Ionuț Negoiță să facă cu Dinamo și dacă va veni la echipa din Ștefan cel Mare ca investitor sau ca președinte.

„Convingerea mea e ca Negoita nu vrea sa se desparta de Dinamo. El vrea sa prinda din urma pe Gigi Becali, dar Becali a cheltuit milioane. Toata lumea vrea sa-l prinda pe Gigi din urma, dar e greu.

El cauta un om cu bani. Probabil vrea si cotarea clubului la bursa. Daca ramaneam la Liga, eu asta aveam in cap. Dar daca nu am avut conducatori destepti. Ca de la Iancu, Copos si cativa nu am avut d-astia destepti in afaceri. Cotarea la bursa…pierzi din putere, e greu pentru ei. Trebuie sa fii foarte transparent. Iar la fotbal nimeni pe lumea asta nu e transparent.

Asta cu Badea si Copos nu e o gluma. Ei au reusit in afaceri, sunt oameni capabili.

Copos n-ar fi iesit niciodata din fotbal daca nu se duceau aia cu coliva la tribunal. El a spus atunci: bag banii mei, ma baga si la puscarie, nu am nici sustinerea suporterilor…

Concluzia e ca nu cred ca o sa ajung la Dinamo. Nici Mircea Lucescu. El e prea destept, prea smecher pentru fotbalul romanesc. El a fost invatat sa castige bani din fotbal, nu sa bage bani in fotbal. Asta e succesul sau”, a spus Dragomir la Digi.

Citește și:

Filip Mrzljak: „M-am obișnuit cu asta”

-->
Previous Dusan Uhrin dă cea mai bună veste: "Revine"
Next Borcea a anunțat ce vrea să facă referitor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *