ULTIMA ORĂ Doi jucători au venit la echipă si vor juca cu FC Argeș


Dinamo s-a despărțit astăzi de antrenorul Cosmin Contra și de jucătorii Borja Valle și Isma Lopez. În schimb, revin doi jucători care au fost trimiși de „Guriță” la Dinamo 2.

Andrei Sin (29 de ani, fundaș stânga) și Andreas Mihaiu (22, mijlocaș ofensiv) vor reveni la prima echipă a lui Dinamo, după plecarea lui Cosmin Contra.

Cei doi au fost trimiși la Dinamo 2 pe parcursul acestui sezon în urma unor decizii luate de Contra în colaborare cu managementul spaniol.

Andrei Sin a fost trimis la echipa a doua, fiindcă venise „Armada spaniolă” și nu a fost de acord să-și rezilieze gratuit contractul;
Andreas Mihaiu a plătit în ultima perioadă „fiindcă a fost acuzat că s-a uitat pieziș către staff-ul tehnic, la o schimbare, iar Contra l-a retrogradat pe termen nelimitat la Dinamo 2, deși fotbalistul a încercat să explice că nu e așa”, au povestit surse din cadrul echipei pentru GSP.ro.

În acest moment, doar doi străini nu au făcut notificări pentru a forța plecarea de la Dinamo, așteptând finalul anului 2020: căpitanul Ante Puljic și favoritul suporterilor, Diego Fabbrini. Dar nici eu nu mai rezistă mult! După Pitești, roș-albii se vor baza pe jucătorii români care vor mai dori să evolueze până la Crăciun, plus juniori.

Citește și:

Gest de ”câine” al lui Nemec + mesajul adresat de un fost rival fanilor dinamoviști: ”Trebuie să fie din nou sus”

Previous Dovada clară că spaniolii au venit ca să ducă clubul în faliment
Next Minciunile inimaginabile pe care le-au scornit Cortacero și conducerea: "Asta ne-au spus" VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *