ULTIMA ORĂ Dinu: ”Trenul a PORNIT”. Dezvăluire IMPORTANTĂ despre Țiriac


Cornel Dinu se implică activ în proiectul suporterilor și a vorbit deja cu Mircea Lucescu și cu niște oameni de afaceri despre preluarea lui Dinamo împreună cu fanii. El a vorbit în această seară la Digisport despre acest proiect și despre faptul că ar putea veni Ion Țiriac la echipa din Ștefan cel Mare.

”Sunt oameni potenți, oameni care pot face performanță și fără călcatul legii, avem deja răspunsuri pozitive de la oameni capabili, manageri indiscutabili, cu societăți cu profituri mari, dinamoviști, care vor să se alăture programului după modelul german, cu condiția să fim egali cu toții într-o formă de organizare în care nimeni nu este mai puternic și nu comandă decât interesul lui Dinamo și hotărârile să fie luate de oameni competenți pe toate sectoarele.

Ion Țiriac este un om de afaceri, un simpatizant al lui Dinamo despre care știu precis că spre sfârșitul anilor 90 a vrut să preia echipa Dinamo București, ar fi fost acționar majoritar. Din păcate ca de obicei răul a fost preponderent. Este în calculele noastre, vom avea în viitorul apropiat o discuție cu dânsul, ne cunoaștem bine, avem multe lucruri pe care le-am trăit împreună și vom vedea care este și părerea dânsului. Trenul a pornit, locomotiva arată că are combustibil, sperăm să reușim. Eu am făcut un apel că brandurile naționale cum este și Dinamo ar trebui să fie ale românilor”, a declarat Cornel Dinu la Digisport.

Citește și:

Cornel Dinu: ”Mircea Lucescu dorește să participe”

-->
Previous Cum s-au făcut de râs craiovenii în fața suedezilor: ”Niciodată nu mi s-a întâmplat asta”
Next Cornel Dinu: ”Mircea Lucescu dorește să participe”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *