ULTIMA ORĂ Dinamoviștii fac eforturi financiare pentru meciul de Cupă. Câte bilete au ”câinii”


Dinamo va juca pe 30 octombrie, de la ora 19:30, în Cupa României, cu Foresta, pe stadionul Areni din Suceava, așa cum v-am informat în exclusivitate săptămâna trecută.

Tot atunci am atras atenția despre faptul că deplasarea ar fi foarte grea pentru jucători, având în vedere că ar fi trebuit să plece imediat după meciul cu Viitorul Constanța pentru că pe drum cu autocarul faci minimum 8 ore până la Suceava.

Conducerea lui Dinamo a făcut însă eforturi financiare astăzi pentru a-i asigura lui Dusan Uhrin toate condițiile pentru o victorie în Cupă, câștigarea trofeului în acest sezon fiind principalul obiectiv pentru Dinamo. Astfel, s-au cumpărat astăzi bilete dus-întors pentru zborul Tarom care operează din București spre aeroportul Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava.

De asemenea, conducătorii s-au ocupat și ca fanii dinamoviști să primească bilete pentru acest meci de Cupă. 350 de tichete vor avea ”câinii” pentru această partidă. 7000 de locuri are în total stadionul Areni din Suceava.

Citește și:

Mattia Montini clarifică situația sa: ”Eu asta cred”

-->
Previous Mattia Montini clarifică situația sa: ”Eu asta cred”
Next ULTIMA ORĂ Un titular s-a accidentat și va lipsi trei luni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *