ULTIMA ORĂ Dinamo rămâne fără un om de bază


Dinamo a trecut printr-o perioadă de liniște în ultima vreme, după ce Dusan Uhrin a venit la Dinamo. El a reușit cumva să găsească bagheta magică și să așeze lucrurile fără investiții și cu multă organizare. Iar rezultatele bune au apărut, chiar dacă echipa din Ștefan cel Mare este tot pe locul 11.

A salvat doi jucători care erau expulzați, Slavko Perovic și Mamoutou N Diaye, unul dintre ei mai mult ca sigur va deveni în scurt timp titular la Dinamo, dar zilele trecute s-a întâmplat și un lucru neprevăzut.

Conform surselor doardinamo.ro, medicul echipei, Adrian Motoacă, a fost dat afară de la echipă după un conflict cu bucătarul de Săftica referitor la alimentația ”câinilor”. Doctorul i-a reproșat bucătarului că este murdar mai mereu în bucătărie, că jucătorii nu au mese la timp, dar și că de multe ori au probleme digestive după mănâncă la Săftica. De cealaltă parte, doctorul este acuzat că și-ar fi dorit să introducă în meniu tocănițe și mâncăruri greu de digerat, dar și că era un tip foarte conflictual. Dinamoviștii trebuie să găsească un nou medic după ce Liviu Bătineanu și-a dat demisia pe 23 iulie. Noul doctor va fi cel mai probabil Sabin Tudorache, cel care s-a ocupat până acum de echipele U17 și U19 ale lui Dinamo.

Citește și:

Presiune pe Contra: ”El e motorul”

-->
Previous Presiune pe Contra: ”El e motorul”
Next Mattia Montini clarifică situația sa: ”Eu asta cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *