ULTIMA ORĂ Dinamo negociează transferul unui mijlocaș foarte cunoscut


Dinamo a început dezastruos sezonul și este posibil ca în curând să reușească transferul anului în Liga 1. Dinamoviștii negociază pentru aducerea înapoi în România a lui Diego Fabbrini, mijlocaș ofensiv de 29 de ani, care a semnat în această vară cu TSKA Sofia un contract pe trei sezoane.

”Diego Fabbrini nu se simte bine în Bulgaria și dorim să reziliem zilele acestea contractul cu TSKA. După vom vedea unde va merge. Important este că el nu mai vrea să stea la Sofia”, a declarat Florin Manea, agentul jucătorului.

hotel iceberg balcic-->

Florin Manea este prieten foarte bun cu Bogdan Bălănescu, iar cei doi au negociat contractul și în vară. Conform surselor doardinamo.ro, atunci au ajuns la urechile lui Negoiță faptul că Fabbrini nu este dorit de Mircea Rednic, și așa că transferul a căzut și Diego a ajuns la Sofia. Ăsta a fost unul dintre motivele pentru care Negoiță a luat decizia să-l dea afară pe fostul antrenor dinamovist, pentru că patronul de la Rin îl dorea foarte mult pe italian la Dinamo și îi propusese un salariu mult chiar și peste cât câștigă Dan Nistor, căpitanul echipei. Rămâne de văzut dacă de această dată Fabbrini va ajunge la Dinamo.

Diego Fabbrini nu s-a adaptat la TSKA. El a jucat 5 meciuri, dar are 0 goluri și 0 pase decisive.

Citește și:

Strategie deficitară. ”Câinii” și marea problemă din lot

Previous Strategie deficitară. ”Câinii” și marea problemă din lot
Next Prima reacție a clubului în ceea ce privește transferul lui Neicuțescu

1 Comment

  1. Avatar
    Patriche Iulian
    august 21, 2019
    Răspunde

    Deci acum să-i vedem pe domnii Bălănescu și Prunea, cât de influenți și de convingători pot să fie ca să îl aducă pe Fabbrini la DINAMO. Nu mai este Mircea Rednic să se opună venirii lui Fabbrini (parcă așa susținea domnul Prunea, că nu a vrut fomică-dolorică să vină Fabbrini că nu își luase comisionul …), deci aveți toată libertatea de mișcare, domnilor. Mingea este la voi, dar vezi, Florine, să nu o ratezi ca pe accea din meciul cu Suedia. În voi ne punem toate speranțele, voi sunteți salvatori de la patria! Glumă, glumă, dar purceaua e moartă în coteț și DINAMO (vai Doamne!) este pe ultimul loc …

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *