ULTIMA ORĂ Dezvăluire IMPORTANTĂ. Motiv interpretabil pentru dezastrul de la Ovidiu


Dinamo a pierdut aseară categoric la Ovidiu și doardinamo.ro v-a informat din Spania că erau anumite probleme la echipă. Jucătorii erau neplătiți de aproape 3 luni aseară, lucru care s-a rezolvat se pare abia astăzi.

”Astăzi s-au plătit salariile jucătorilor. Cu tot cu bonusuri. Eu trebuie să le spun suporterilor realitatea. Omul ăsta va vinde acest club. Dar nu îl va vinde oricui și în orice condiții. Îl interesează pe mâna cui va fi acest club. Negoiță are încredere în noi, le-am spus și jucătorilor. Noi cât suntem aici, o zi, o oră, trebuie să ne facem meseria pentru care suntem plătiți.

Să vă explic. Dacă semnam în octombrie Niculescu nu ar fi fost demis. Mircea Rednic a plecat de la Dinamo după o clauză contractuală în care scria că el pleacă. Nu înțeleg ce au cu Ionuț Lupescu. Cred că a fost referitor la întâlnirea cu Mircea Lucescu dintre mine și Lupescu și cine a mai fost și s-a scris că vrem noi să cumpărăm Dinamo.

Băieții ăștia cheltuie niște bani pentru Dinamo, suporterii. Îi cunosc pe ei. Au afaceri, au familii, copii. Eu îi înțeleg. Dar ușa mea este deschisă”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special.

Citește și:

Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă

-->
Previous Hagi: ”Dinamo e un club atât de frumos, de puternic”. Sfatul antrenorului pentru ”câini”
Next Prunea le-a făcut analiza jucătorilor: ”Mai puțin el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *