--> -->

ULTIMA ORĂ. Detalii noi despre stadion


-->
Toată suflarea dinamovistă așteaptă cu sufletul la gură primul buldozer care va intra pe arena din „Ștefan cel Mare”. Visul „câinilor” de a avea un stadion modern s-ar putea materializa în anii următori, în ciuda tuturor problemelor juridice care au făcut ca Dinamo să nu beneficieze de o nouă arenă, așa cum s-a întâmplat cu Steaua și Rapid.

Fostul președinte al CS Dinamo, George Cosac, a vorbit recent pentru GSP, unde a oferit informații de ultim moment despre construcția stadionului „câinilor”. Deși varianta ridicării unei arene pe amplasamentul vechiului velodrom a fost înaintată chiar de către fostul ministru de interne Marcel Vela, Cosac spune că noua arenă se va face pe amplasamentul actualului stadion, unde ar urma să ia naștere un întreg complex sportiv, de la zero.

„Velodromul n-a fost o piedică. Au existat câteva proiecte prin care respectivul velodrom să fie demolat și să se construiască stadionul în acea zonă. Lucrurile stagnează.

Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion. Dacă până anul trecut, balanța înclina în a se construi în zona velodromului, cred că lucrurile sunt 50-50% acum. S-ar putea construi chiar pe amprenta vechiului stadion.

Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv. Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a spus Cosac, la GSP Live.

Citește și:

Prunea dorit ca șef: ”Nu excludem”

-->
Previous O nouă datorie
Next DDB, anunț nou: „Altă opțiune nu există”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.