ULTIMA ORĂ Detalii despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe


Așa cum scriam săptămâna trecută, se face o mare greșeală atunci când galeria îl contestă pe Eugen Neagoe. O victimă colaterală a războiului dintre Ionuț Negoiță – Mircea Rednic și fanii care-l susțin pe fostul antrenor.

Un om putea să moară aseară pe marginea terenului din cauza stresului. ”Doctorul ne-a explicat că unul dintre motivele pentru care i s-a întâmplat asta este necunoscut, dar noi știm care este – fotbalul”, ne-a mărturisit un om care a stat azi-noapte cu Eugen Neagoe.

”Nu era nevoie, nu era nevoie/ De ce i se întâmplă lui Eugen Neagoe”, ne-a mărturisit un om foarte apropiat de tehnician.

Partea bună este că Dumnezeu a fost aseară cu antrenorul lui Dinamo. Un om bun, calculat, dar unul care s-a consumat prea mult în interior din cauza faptului că a fost atât de contestat de suporteri și că nu i-a putut face pe jucători să nu simtă această stare de tensiune. Fani cărora voia din tot sufletul să le demonstreze că se înșeală, că a venit să muncească la Dinamo și la un moment dat să-i facă fericiți.

Citește și:

EXCLUSIV Situația lui Neagoe: cauze și precedente, ce se întâmplă cu echipa

Previous EXCLUSIV Situația lui Neagoe: cauze și precedente, ce se întâmplă cu echipa
Next ULTIMA ORĂ Decizia staff-ului tehnic lui Neagoe. Ce antrenor a fost contactat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *