ULTIMA ORĂ Decizie de ultim moment luată de Negoiță


Dinamo a pierdut un nou meci în Liga 1, cu Astra Giurgiu, în deplasare, iar situația la echipă nu este deloc roz pentru că locurile de play-off sunt din nou departe, iar o nouă ratare a acestui obiectiv n-ar mai fi acceptată de către nimeni. Cum sunt conștienți că fanii sunt din nou supărați și meciul cu Voluntari n-o să intereseze pe prea mulți suporteri, conducerea lui Dinamo a luat decizia ca meciul să se desfășoare pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Ionuț Negoiță nu este dispus să piardă banii pentru închirierea Național Arena, pentru că mai mult ca sigur nu are cum să-și scoată banii din bilete, dar a cântărit mult și faptul că jucătorii s-au plâns de gazonul foarte prost de pe cel mai mare stadion al țării. La finalul meciului cu Botoșani, Dan Nistor a anunțat clar că Daniel Popa a făcut ruptură musculară din cauza suprafeței de joc.

Pe de altă parte, pe stadionul Dinamo starea gazonului este foarte bună și în ultimele 6 întâlniri cu Voluntari, echipa din Ștefan cel Mare nu a pierdut niciodată acasă! Meciul se va juca vineri, 27 septembrie, de la ora 20:30.

Dinamo se va reîntoarce pe National Arena pe 5 octombrie, la derby-ul cu FCSB. ”Câinii” sunt obligați de către sponsorul Unibet să joace 10 partide acasă pe Național Arena. Până acum au jucat doar 2 – cu Universitatea Craiova, 0-2 și cu FC Botoșani, 1-1.

Citește și:

https://doardinamo.ro/sedinta-la-dinamo-ce-s-a-decis/

Previous PCH, răspuns dur pentru Dan Alexa
Next Ședință la Dinamo. Ce s-a decis

2 Comments

 1. Avatar
  septembrie 23, 2019
  Răspunde

  Foarteeeee bineeeeeeee așa trebuie fiindcă în groapă este locul nostru de naștere și FORTZAAAAAAAAAAAAAAA DOAR DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VEȘNICĂ și ETERNĂ IUBIRE FOREVER

 2. Avatar
  septembrie 23, 2019
  Răspunde

  Foarteeeee bineeeeeeee așa trebuie fiindcă în groapă este locul nostru de naștere și FORTZAAAAAAAAAAAAAAA DOAR DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VEȘNICĂ și ETERNĂ IUBIRE FOREVER=IUBIM DINAMO din inimă și din tot sufletul

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *