ULTIMA ORĂ Decizia staff-ului tehnic lui Neagoe. Ce antrenor a fost contactat


Scenele îngrozitoare de aseară au șocat o lume întreagă. Un antrenor și nu unul oarecare, ci al unei echipe importante din România, singura care și-a păstrat numele, Dinamo, a căzut de pe banca de rezerve și inițial s-a crezut că a făcut stop cardio-respirator. Diagnosticul medicilor nu a fost încă făcut public, dar Eugen Neagoe a fost foarte aproape să-și dea viața pe marginea terenului.

Familia antrenorului nu-l mai lasă să se mai întoarcă la Dinamo și i-a cerut măcar câteva luni de pauză. Astfel, conducerea ”câinilor” a intrat astăzi într-o ședință pentru a vedea ce se poate face în această situație. Din informațiile noastre a fost deja contactat Dorinel Munteanu, care ar putea să-i ia locul lui Neagoe dacă va răspunde afirmativ.

Cert este că staff-ul lui Eugen Neagoe este dispus să rămână la Dinamo până când conducerea va găsi un înlocuitor pentru antrenorul ”câinilor”. Ei vor merge astăzi la antrenamentul programat la ora 16:30 și vor încerca să-i calmeze pe jucători, foarte afectați de ceea ce s-a întâmplat, dar și de scorul primelor două partide disputat din Liga 1. Secundul Sebastian Moga va conduce ședința de pregătire.

Iar oficialii se gândesc să pună principal un antrenor care să fie pe placul suporterilor dinamoviști, un om care a jucat la Dinamo și care să aducă liniștea în Ștefan cel Mare. Cert este că pe această listă nu se află și Rednic, Negoiță anunțându-i clar pe colaboratorii săi că nu are de gând să-l mai aducă pe fostul tehnician la Dinamo cât el va fi acționar majoritar. Afaceristul consideră că ceea ce i s-a întâmplat lui Neagoe este și din cauza faptului că Rednic i-ar fi influențat pe suporteri să-l conteste din prima zi în care a semnat cu Dinamo.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Detalii despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe

Previous ULTIMA ORĂ Detalii despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe
Next Dezvăluiri din vestiar. Cum au trăit jucătorii momentele teribile de aseară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *