ULTIMA ORĂ Decizia luată astăzi de Gigi Mulțescu


Gigi Mulțescu a reușit într-un timp scurt să pună pe picioare o echipă căzută și a avut doar rezultate pozitive, dar șefii spanioli au vrut un om care să poată să comunice perfect cu ei și cu noua conducere spaniolă, dar și cu românii din lot. De aceea, l-au adus pe Cosmin Contra, care va fi anunțat astăzi oficial noul antrenor al lui Dinamo.

Tehnicianul Gigi Mulțescu și-a reziliat miercuri, 26 august, contractul cu Dinamo.

„Mulțumim, Gheorghe Mulțescu!

București, 26 august 2020. Dinamo București și Gheorghe Mulțescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare.
Gheorghe Mulțescu va ocupa o nouă funcție în cadrul clubului, poziția urmând a fi stabilită, zilele următoare, de comun acord cu conducerea executivă a dinamoviștilor.
Numit la conducerea tehnică a roș-albilor pe 14 iulie 2020, în cel mai dificil moment din istoria de 72 de ani a clubului, Gheorghe Mulțescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo într-o perioadă în care alți antrenori au refuzat să preia echipa și au preferat să fugă cât mai departe de stadionul din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta palmaresul.
Cu un lot decimat de probleme medicale, cu 18 jucători confirmați pozitiv la testările pentru diagnosticarea Covid-19, cu două săptămâni de izolare la domiciliu, Gheorghe Mulțescu a reușit să salveze echipa noastră carantinată și să aibă rezultate cu care alți antrenori dinamoviști nu se pot lăuda în condiții normale ale fotbalului.
În numele tuturor dinamoviștilor, nu putem decât să-i mulțumim domnului Gheorghe Mulțescu pentru tot ce a făcut pentru Dinamo.
Dincolo de cuvinte sau cifre, Gheorghe Mulțescu rămâne un profesionist, un om de cuvânt, un dinamovist incontestabil în istoria clubului nostru.
Noua conducere executivă a clubului apreciază calitățile fostului antrenor principal al primei echipe și consideră că Gheorghe Mulțescu este o persoană foarte importantă în noua structură organizatorică la Dinamo București.

Citește și:

Arafat nu vede cu ochi buni redeschiderea școlilor: “Risc zero nu există”

Previous Primul transfer al lui Cosmin Contra la Dinamo
Next Prima reacție a lui Gigi Mulțescu și mesajul pentru Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *