ULTIMA ORĂ Decizia jucătorilor pe care au luat-o săptămâna aceasta


Dinamo riscă să rămână fără jucători la antrenamente dacă nici până mâine nu vor intra banii promiși. Dezvăluirea a fost făcută de Ricardo Grigore.

”Deocamdată nu am primit niciun salariu, cred că mâine (n.r. azi) vor intra banii şi aştept dacă cei din peluză au declarat asta şi au spus, cred că se va întâmpla acest lucru pentru că de fiecare dată când au promis un lucru, s-au ţinut de promisiune şi nu ne-au dezamăgit.

Pentru noi înseamnă mult pentru că sunt nişte bani foarte importanţi pentru noi. Dar acest lucru nu trebuie să-l facă suporterii pentru că ei n-au nicio vină în situaţia în care ne aflăm noi să se lupte să găsească sponsori să ţină echipa. Aceste lucruri vin de la conducerea spaniolă şi ei trebuiau să rezolve aceste probleme, să nu ajungem în situaţia în care suntem acum. Ne bucurăm că încearcă aceste lucruri şi sper din tot sufletul să se rezolve aceste probleme.

Aşteptăm pentru că ni s-au făcut nişte promisiuni până la sfârşitul săptămânii şi se vor achita 2 salarii. Aşteptăm să vedem dacă se va întâmpla acest lucru. Am decis cu toţii să ne antrenăm până va veni ziua de vineri, să vedem ce va fi”, a declarat Ricardo Grigore, pentru Telekom Sport.

Citește și:

Lovitura de grație pentru Șerdean vine de la LPF FOTO

Previous Lovitura de grație pentru Șerdean vine de la LPF FOTO
Next Un jucător a vorbit cu omul lui Cortacero: ”Vor veni banii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *