--> -->

ULTIMA ORĂ Decizia dinamoviștilor în legătură cu jucătorii străini


-->
Dinamo va reveni la antrenamente peste aproape o lună, pe 16 aprilie, când se va ieși din starea de urgență dacă lucrurile în România vor fi în regulă. Astfel, Adrian Mihalcea și conducerea lui Dinamo a decis ca jucătorii străini să rămână în România și să se antreneze fiecare acasă.

”Și dorința clubului, și a jucătorilor a fost ca ei să rămână aici, în România pe durata acestei pauze. Ce faci? Dacă ar pleca fiecare de unde este, pierde două săptămâni în carantină, acolo, după care, la revenire, mai pierde alte două aici. Stai o lună pentru ce? Momentan, Doamne ajută!, este în regulă în România. Nu știu dacă vreun fotbalist străin a avut sau are în plan să plece. Cei trei din Italia sigur nu au cum. Una e să vrei să pleci, alta e să pleci…

Voi ține permanent legătura cu jucătorii, e o perioadă foarte grea pentru toată lumea. Sunt ferm convins că vom găsi cu toții calea de mijloc, să fie bine pentru toți”, a declarat antrenorul lui Dinamo care nu a reușit să debuteze pe banca ”câinilor”, ba mai mult, a susținut doar un singur antrenament la Săftica.

Mihalcea a explicat și ce program de antrenamente le-a dat tuturor jucătorilor.

”Îmi permite locația să mai ies din când la o alergare, în rest, fac și eu exerciții acasă dintre cele pe care le-am dat fotbaliștilor. În paralel, am un program încărcat, mintea îmi este ocupată acum cu antrenamente, cu fotbal.

Mă pregătesc, îmi fac analizele, temele, fișe, filmulețe, să le am, să fiu pregătit în orice situație ca să nu zic apoi: „Aoleo, n-am avut timp!”. E clar, va fi totul în contratimp când se va începe. Băieții au seturi de antrenament, cu alergări, acolo unde permite mediul, cu exerciții, sunt sigur ca-l vor urma, vor fi impulsionați și de jocurile din social media”, a încheiat tehnicianul.

Citește și:

EXCLUSIV Familia Hanca, blocată în Polonia: ”N-am apucat”

-->
Previous EXCLUSIV Familia Hanca, blocată în Polonia: ”N-am apucat”
Next Un fotbalist adus de Rednic anul trecut, aproape de lovitura carierei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.