ULTIMA ORĂ Cornel Dinu vrea să preia clubul de la Negoiță: ”Nu-l lăsăm pe mâna străinilor”


Cornel Dinu e pus pe fapte mari chiar dacă este trecut de prima tinerețe! El vrea să preia clubul de la Ionuț Negoiță speriat de faptul că ar putea vândut unor străini din Orient. Planul său? Se implică în proiectul suporterilor și le va dărui acțiunile sale, anunță gsp.ro.

Primul pas ar fi să i se achite lui Badea datoria pe care o are Negoiță față de el. Și asociația suporterilor să preia creanța față de patronul actual. Creanță care să fie apoi transformată în acțiuni.

”Sunt de partea ONG-ului care s-a format și a marii mase de suporteri care sper să urce în acest tren unic de salvare națională a lui Dinamo și, cred, și a sportului românesc, ca model. Eu sper că domnul Badea și mai ales domnul Negoiță nu și-au pierdut ceea ce eu știam că au, mă refer la calitățile de buni români. Mai ales că domnul Negoiță chiar a declarat că preferă să vândă fanilor. Domnul Badea a avut un pionierat în sensul de a emite acțiuni pentru suporteri la începutul anilor 2000, când pregătise totul cu expertul Șaramet. Nu au reușit pentru că unii acționari de la Dinamo transformaseră echipa în jucăria lor de câștig”, a declarat Cornel Dinu.

„Acțiunile mele am de gând să le dau ONG-ului. Deși sunt minuscule, este un început” Cornel Dinu

Citește și:

Ionuț Lupescu, super-comunicat. Cum îi răspunde lui Răzvan Burleanu

-->
Previous Ghinionul lui CONTRA. A pățit la națională același lucru ca la Dinamo
Next TRĂDAREA ANULUI? Rednic, ofertat de FCSB. Răspunsul antrenorului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *