ULTIMA ORĂ Contra pleacă mâine împreună cu 2 jucători importanți


Plecările din haită au început în decembrie. Cosmin Contra a anunțat că astăzi, de la ora 17:00, poate pleca liber de contract. Și nu o va face singur. Isma Lopez și Borja Valle îl vor urma în Spania pe antrenor.

Antrenamentul de mâine, programat la ora 11:00, este ultimul al lui Dinamo la care antrenorul Cosmin Contra și jucătorii Isma Lopez și Borja Valle vor participa. „Guriță” a notificat clubul cu privire la banii pe care îi are de primit și dacă nu va primi un răspuns pozitiv până mâine, se va despărți oficial de Dinamo.

Tot mâine, preparatorul fizic Javi Reyes (50 de ani) și jucătorii Borja Valle și Isma Lopez vor pleca. Cei doi fotbaliști s-au testat deja pentru COVID-19 astfel încât să poată avea dovada unui test negativ în vederea călătoriei.

Următorul jucător care ar putea părăsi „haita” este Alexander Gonzalez (28 de ani), fundașul dreapta venezuelean. Acesta nu va face deplasarea la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș, și așteaptă să primească OK-ul pentru a rupe contractul cu Dinamo, asemenea colegilor săi.

Dinamo va fi condusă de „Jerry” Gane (49 de ani), „secundul” lui Contra, la meciul de campionat cu FC Argeș.

Citește și:

Un om important în club, anunțat că e demis de un analist video

Previous Fostul căpitan care ia apărarea suporterilor: ”Foarte bine că s-au dus peste ei la hotel”
Next Un om important în club, anunțat că e demis de un analist video

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *