ULTIMA ORĂ Compania care deține clubul, în faliment. Escrocheria ”Elicopterul” la Dinamo


Vin vremuri grele pentru Dinamo și numai printr-o minune clubul va ieși de sub stăpânirea escrocilor care au pus stăpânire pe el. Pablo Cortacero, Dorin Șerdean și restul fac parte dintr-un grup care au vrut să o ducă repede și sigur în faliment!

Compania Benel Internațional S.A care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo este în faliment de pe 17 decembrie 2020, iar aceasta, la rândul său, ar fi deținută de o altă firmă din Panama, numită Global Necary IAM S.A., ai căror directori apar în actele multor altor firme din Panama.

Cine este de fapt Pablo Cortacero? Spaniolul este înregistrat ca fotbalist amator la clubul Atarfe Industrial Club de Futbol din Granada.

Ionuț Negoiță, implicat în escrocherie?

Pablo Cortacero ar fi plătit 2.200 de lei către George Drăghia, finul lui Ionuț Negoiță, pentru a prelua acționile companiei SC Lotus Perfect Products SRL.

Apoi, Benel International S.A. a plătit 550 de mii de euro către acea firmă, în vederea achitării unor datorii ale clubului Dinamo.

Potrivit sursei citate, Lotus Perfect Products SRL apare în cadrul Dinamo 1948 SA ca persoană juridică română înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/5948/2018, având cod unic de înregistrare 39274338, reprezentată de Fernandez Cortacero Pablo Manuel, deținând un procent de 82,8754% din acțiuni.

„Acțiunile SC Lotus Perfect Products SRL au interdicție de înstrăinare, cu excepția cazului în care există acordul prealabil al fostului vânzător și sunt ipotecate în A.E.G.R.M.”, citează anchetatorii.ro, făcând referire la finul lui Ionuț Negoiță.

Mai multe detalii despre această escrocherie pe anchetatorii.ro.

Citește și:

Raed Arafat pentru cei reticienți în fața vaccinului: ”Eu o s-o fac! Și o voi face public”

Previous Jucătorii lui Dinamo au hotărât: ”Vom protesta împotriva lor”
Next Jucător nou la antrenamente de astăzi: "Am vorbit cu Cortacero"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *