ULTIMA ORĂ Claudiu Florică, veste mare pentru Dinamo după ce tocmai a fost pus șef la Charlton


Veste mare pentru Claudiu Florică. Omul de afaceri a intrat începând de astăzi în Consiliul de Administrație a clubului Charlton Athletic, împreună cu un alt român, Marian Mihail.

Florică însă dezvăluie că șeicul Tahnoon Nimer încă este interesat de cumpărarea lui Dinamo.

”Vom fi trei directori, vi-i spun în ordine aleatorie, Tahnoon, Marian Mihail și Claudiu Florică, ceea ce în terminologia fotbalului englez echivalează cu administrator. Vom conduce colegial clubul până când vom angaja un CEO capabil.

În ceea ce mă privește, eu îl ajut pe Tahnoon până definitivăm povestea preluării clubului Dinamo București. Fiindcă, da, nu renunțăm la Dinamo! I-am anunțat și pe cei de acolo de angajamentul cu Charlton, întotdeauna am fost transparenți. Oferta rămâne deschisă. Nu dau vina acum pe coronavirus, dar dacă nu exista această pandemie lucrurile erau mai accelerate în privința discuțiilor finale cu Dinamo București. Acum, toată lumea, logic, normal, stă în așteptare.

Să vedem cum va decurge piața, nu se mai aruncă nimeni. Din păcate, va fi o situație foarte dificilă în toate țările, nu doar în România, nu doar în fotbal. Degeaba stăm acasă sau la birou, două luni oricum va fi blocat tot. Planurile realiste trebuie făcute din iunie încolo! În privința clubului Dinamo, am urmărit mutările din staff-ul tehnic, îmi doresc să fie de bun augur, vom vedea când va începe fotbalul”, a declarat Claudiu Florică.

Citește și:

Pițurcă, detalii din interior: ”Nu are cum”

-->
Previous Un fotbalist adus de Rednic anul trecut, aproape de lovitura carierei
Next OFICIAL UEFA a anunțat când se joacă barajul pentru EURO. Când jucăm cu Islanda

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *