ULTIMA ORĂ Claudiu Florică, declarații despre Dinamo: ”E singura soluție”


Claudiu Florică s-a declarat interesat în mai multe rânduri de preluarea clubului din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri cotizează în Program DDB, dar nu vede nicio șansă de salvare a societății pe care o deține în acest moment Pablo Cortacero.

”Societatea SC Dinamo 1948 SA (n.n. unde acționar majoritar este Pablo Cortacero) este moartă! Din toate punctele de vedere, financiar, cum vreți dumneavoastră. Asta trebuie să înțeleagă toată lumea.

Fotbalul, ca orice alt domeniu, este un business și trebuie să fie profitabil! Nu există niciun prost pe lumea asta care să bage bani într-o epavă. Sau poate că există, dar nu în acest caz. De ce credeți că nimeni nu s-a înghesuit să ia societatea Dinamo, deși are un nume mare în fotbalul românesc?

Dacă sunt dispus să investesc la Dinamo? Niciodată nu o să mă dezic de acest club, al cărui fan sunt. Sunt prieteni cu doi oameni importanți din DDB, cu care țin legătura permanent și cu care discut mult despre situația de la Dinamo.

Soluția este, însă, un start sănătos! Adică o societate curată, pornită de la zero! Nu știu în ce context, nu știu dacă din Liga 4… Și dacă ar fi din Liga 4 care ar fi până la urmă problema? Dacă Rapid a putut, Dinamo de ce nu ar putea?”, a declarat Claudiu Florică, în exclusivitate, pentru ProSport.

Citește și:

Minune cu Mihai Neșu: poate mânca, singur!

Previous Doi oameni de afaceri importanți și DDB, plan prin care Dinamo poate să scape de Cortacero
Next ULTIMA ORĂ ”I-am văzut pe Șerdean, Bălănescu și Țălnar vorbind de comisioane de mii de euro”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *