ULTIMA ORĂ Cel mai important transfer, aproape picat. Ofertă de 270.000 de euro


Incredibil, dar adevărat. Cel mai important transfer din această perioadă este aproape căzut. Cum a fost posibil? Rednic a explicat zilele trecute că sunt oameni care dau informații din cadrul clubului referitoare la transferuri. Iar asta sigur a dăunat. Orice club serios din lume încearcă să nu anunțe principalele ținte înainte să se obțină semnătura fotbaliștilor. De ce? Pentru că le crește cota fotbaliștilor și apar alte oferte mai tentante. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Diego Fabbrini.

Italianul a fost ieri anunțat 99% la sută la Dinamo, dar acesta în acest moment are șanse destul de mici să mai ajungă în Ștefan cel Mare.

”Într-adevăr avem o ofertă de 270.000 de euro pe an de la CSKA Sofia. Oricât de mult mi-aș dori eu să-l conving pe Diego Fabbrini să ajungă la Dinamo pentru că este ”fratele” meu Bogdan Bălănescu acolo, el nu vrea să refuze o asemenea ofertă. Acolo este director sportiv Cristiano Giaretta care îl știe bine pe Diego de când au lucrat împreună la Udinese. Deocamdată nu a venit oferta scrisă de la CSKA. Dacă nu vine, atunci el va ajunge la Dinamo”, a declarat Florin Manea pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Dinamo, sat fără câini. Avertisment fără precendent

-->
Previous EXCLUSIV Veste excelentă pentru Mircea Rednic și pentru dinamoviști
Next Dinamo, sat fără câini. Avertisment fără precendent

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *