ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu transferul lui Puljic


Dinamo încearcă o ultimă lovitură pe piața transferurilor, dar mutarea pare mai aproape de nereușită. Totuși, presiunea suporterilor care-l așteaptă de mult timp pe fundașul croat înapoi la Dinamo ar putea avea un rol important în negocieri.

Până la urmă, suma pe care o cere Ante Puljici nu este atât de mare, în condițiile în care la Al Faisaly avea un contract de 35.000 de euro pe lună. Fundașul central își dorește să vină la Dinamo, dar îi este teamă de neseriozitatea conducătorilor lui Dinamo, care una i-au propus verbal, alta i-au transmis pe hârtie.

Puljic le-a dat ultimatul șefilor lui Dinamo până astăzi, iar ei trebuie să-l convingă pe Negoiță să mai scoată încă 25.000 de euro la semnătură pentru croat. Ante își dorește 50.000 de euro la semnătură și 11.000 de euro pe lună, practic un salariu cu 2000 de euro lunar mai mic decât Filip Mrzljak, care până acum n-a confirmat la Dinamo.

Gigi Becali stă la pândă și a intrat și el în negocieri cu fundașul croat. Finanțatorul FCSB îi oferă un contract mult mai mare, dar apărătorul vrea la Dinamo pentru că s-a simțit foarte bine la echipa din Ștefan cel Mare. Singura temere a croatului este instabilitatea de la Dinamo și faptul că cei din conducere nu i-au părut deloc serioși. Astăzi vă vom informa dacă afacerea se va face sau nu.

Citește și:

VIDEO Juniorul lui Dinamo care tocmai a marcat în Liga a 2-a: ”Visul meu e să-mi întrețin familia”

-->
Previous VIDEO Juniorul lui Dinamo care tocmai a marcat în Liga a 2-a: ”Visul meu e să-mi întrețin familia”
Next A fost vedetă la Dinamo și face spectacol în Europa: ”Ar fi formidabil”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *