ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu postul de antrenor la Dinamo. Mesaj pentru Becali


Dinamo trebuia astăzi să rezolve problema antrenorului, dar se pare că tot Sebi Moga va conduce Dinamo. Din informațiile doardinamo.ro, Eugen Neagoe nu și-a reziliat contractul cu Dinamo și sunt șanse mari ca acesta să revină pe bancă după pauza de 1 lună, cât i-au recomandat medicii.

”A fost o situaţie mai delicată încă din primul minut al acestui campionat, nu din prima etapă. OK, Dinamo nu a marcat 3 etape, dar şi altă echipă care a cheltuit foarte mulţi bani (n.r. referire la FCSB) şi care spunea că bate 3, 4-0, nu marchează de două etape. Dacă îmi aduc aminte, au jucat două meciuri acasă, dar nu asta contează, nu asta este important.

Am fost puţin deranjat de o afirmaţie a unui patron (n.r. Gigi Becali) că, după meciul cu Craiova, dacă nu făceam eu infarct, probabil că luam bătaie cu 5-0. Dar Dumnezeu niciodată nu doarme şi acel patron ne arată în fiecare zi crucile, cât este el de credincios şi, la modul cum a vorbit, nu ştiu dacă este cel mai îndreptăţit om să vorbească despre Dumnezeu. Nu poţi să spui asemenea cuvinte pe care le-a spus el, dar astea sunt cu totul alte probleme”, a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Citește și:

Previous Ședință decisivă la Dinamo: ”Sunt pregătit de orice”
Next Doardinamo confirmat. Detalii din interior despre antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *