ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu banii promiși de Cortacero


Dinamoviștii trăiesc cu sufletul la gură ziua de astăzi. Spaniolii au dat un ultimatum tuturor și au spus că dacă nu vin banii astăzi în conturile clubului, e ultima oară când mai promit asta.

Din informațiile doardinamo.ro, cei 1,5 milioane de euro promiși de Pablo Cortacero, dar care nu ar fi venit direct de la el, ci de la o fundație, nu au intrat în club până la această oră și așa cum am scris zilele trecute, este greu de crezut că vor intra. Fabbrini și Ante Puljic au primit și ei asigurări de la Cortacero că vor fi plătiți, garantând cu acești bani.

”Există multă tensiune în club astăzi pentru că mulți și-au pus speranța în spanioli, sunt angajați care nu mai au ce pune pe masă, neplătiți de luni bune”, au spus fotbaliștii. Fabbrini chiar a ajutat pe unii dintre ei din banii strânși în cariera de fotbalist.

Vă vom ține la curent dacă se întâmplă o minune și banii apar în conturi, deși e greu de crezut că asta se va întâmpla. Suporterii au însă un plan B de salvare a clubului, dar nu vor accepta ca spaniolii să mai rămână la Dinamo.

Citește și:

Marica, opinie referitoare la cazul Colțescu

Previous Marica, opinie referitoare la cazul Colțescu
Next Cosmin Contra îl face praf pe Cortacero în Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *