ULTIMA ORĂ Ce răspuns i-a dat Mircea Lucescu lui Nicolae Badea. Ce vrea să facă fostul acționar


Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă clubul și de fapt cel mai interesat de a salva echipa din Ștefan cel Mare se pare că este Nicolae Badea. Fostul președinte și acționar la Dinamo, Nicolae Badea, a vorbit cu afaceristul de la Rin zilele acestea pentru a prelua Dinamo. Badea însă nu vrea să vină singur, a tot încercat să mai atragă alături de el niște oameni de afaceri sau de fotbal.

Primul pe care l-a contactat a fost chiar Mircea Lucescu. Acesta din informațiile noastre l-a refuzat clar pe Badea, explicându-i că nu vrea să se bage în acest moment să fie patron de fotbal.

Badea însă n-a renunțat la idee. A vorbit cu Nețoiu și cu Cohn, ultimul refuzându-l și el. Ba mai mult, Badea a vorbit și la Ministerul Afacerilor Interne, anunțându-i pe aceștia că este dispus la orice concesie numai să se dea drumul la construcția unui nou stadion. Badea știe că în momentul în care s-ar construi o nouă arenă în Ștefan cel Mare, afacerea Dinamo ar deveni mai mult decât profitabilă și ar putea atrage mai ușor un alt om de afaceri care să investească alături de el la Dinamo.

Citește și:

Veste excelentă primită de dinamoviști astăzi

Previous Veste excelentă primită de dinamoviști astăzi
Next Piscitelli, remarcat de italieni. Interviu pentru presa din ”Cizmă”

1 Comment

  1. Avatar
    Florea Frusin
    noiembrie 2, 2019
    Răspunde

    Sunt dispus, ca lunar sa dau 20 de euro pentru echipa Dinamo, dar in ce cont ?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *